Speciaal voor 50+

Ons doel is een baan te vinden die bij je past. Daarbij gaan wij graag integer en persoonlijk te werk. Je bent immers geen CV, je hébt een CV. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jou als mens en brengen jouw wensen en behoeften in kaart. Na een kennismakingsgesprek geven we gelijk feedback op jouw kansen in de arbeidsmarkt. Waar je sterke punten liggen, maar ook op welke punten je nog gecoacht kan worden.

Skypen
Een zeer veel gehoorde klacht van sollicitanten zijn de kosten die het solliciteren met zich mee brengt. Reiskosten, reistijd en een drankje zijn vaak voor eigen rekening met als gevolg dat je uitkering bijna volledig aan solliciteren op gaat. PZinterim is reeds 2 jaar geleden overgestapt op SKYPE als sollicitatiemiddel. In eerste instantie wordt er “onwennig” naar gekeken maar na 2 minuten voel je je thuis achter je eigen laptop en heb je na een uur ruim 30 euro bespaard met het zelfde eindresultaat van het interview.

Onze uitdaging om functies te zoeken voor 50+
40% van de werklozen is 50+ en worden slechts zelden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Om alleen voor de vorm uitgenodigd te worden daar past deze doelgroep voor. De voordelen die het werken met “senioren “heeft wegen ruimschoots op tegen de vooringenomen nadelen. Eigenlijk bestaan er geen nadelen. Met deze boodschap gaan wij graag naar opdrachtgevers om hen te overtuigen van de voordelen die het inzetten van 50 plussers met zich meebrengen.

Wij zijn altijd op zoek naar 50 plussers die een baan zoeken met uitdaging, die er nog vol tegen aan willen en die samen met ons het bewijs leveren van kwaliteit. Onder het kopje vacatures treft u de actuele stand van zaken.

Naast de 50 plussers interviewen,  zijn wij bij uitstek getraind- en ervaren in het vinden van de ultieme baan voor gemotiveerde kandidaten die onze hulp inroepen.

Wat zijn uw voordelen om door PZinterim te laten bemiddelen?
* U maakt gebruik van onze expertise* Wij informeren u over alle subsidies
* Wij adviseren u mbt aanvullende trainingen zoals solliciteren, presenteren etc
* Onze ervaring ligt 40 jaar in het zoeken naar functies en het matchen
* Wij zoeken primair naar vaste banen en mocht dit niet zo uitwerken dan communiceren wij
daar heel open over.
* U heeft voor werkgevers zeer veel voordelen die wij als geen ander zullen “verkopen”.