Over ons

Leo Zeepvat, sinds 1975 werkzaam in de bemiddelingsbranche en ervaren in elke tak van deze prachtige sport. Mijn drijfveer om telkens weer met arbeidsbemiddeling bezig te zijn, ligt met name in het feit dat geen één dag hetzelfde is, dat de markt continu in beweging is, sterk aan verandering onderhevig is en de branche bovendien regelmatig te maken krijgt met veranderende wet- en regelgeving waar weer anders op ingespeeld moet worden.

Mede vanwege mijn eigen leeftijd heb ik  opgezet om met name 50 plussers te bemiddelen naar werk. Meer dan 500.000 mensen die thuis zitten en niet of nauwelijks uitgenodigd worden met al hun ervaring is eigenlijk te gek voor woorden. ZZP érs die zichzelf voor € 10,00 per uur verhuren om daarmee hun hoofd boven water te houden hebben geen bestaansrecht en zijn naarstig weer op zoek naar betaalde banen.

Onze werkwijze zal 100% verschillen ten opzichte van de traditionele werkwijze van W&S bureaus. Daar waar zij werken vanuit de opdracht zal PZinterim werken vanuit de kandidaat.

Om onze opdrachtgevers zo snel- en kwalitatief mogelijk ( en door heel Nederland)  te kunnen voorzien van nieuwe medewerkers werken wij nauw samen met andere W&S bureaus

Met ingang van 1 juli a.s. bieden wij via   1e en 2e spoor re-integratie aan waarmee bedrijven met langdurig zieke medewerkers veel geld kunnen besparen. Tevens bieden wij u outplacement-light procedures aan tegen scherpe tarieven, waarmee u als goed werkgever goede sier kunt maken naar medewerkers waar u afscheid van neemt of wil nemen.

In onze communicatie met opdrachtgevers komen wij veel vacatures tegen buiten onze directe specialismes. Via zullen onze 34 landelijk werkende franchisenemers de opdrachtgevers voorzien van het juiste personeel.

Het moge duidelijk zijn dat de PZpartnersgroep een full-service intermediair is waarmee u elk personeelsvraagstuk kan oplossen.