Het leaseconcept

PZlease is, als onderdeel van PZinterim een fullservice intermediair gespecialiseerd in het matchen van tijdelijk én vast personeel. We zijn sterk in het invullen van functies binnen de arbeidsbemiddeling, commercie en financiën. Hierbij onderscheiden we ons door de persoonlijk en integere aanpak. Door onze ruime praktijkervaring ( bijna 40 jaar)  en ons inlevingsvermogen kunnen wij als geen ander inschatten of je aansluiting zal vinden bij de koers, visie en cultuur van de organisatie.

Als reactie op vragen van opdrachtgevers hebben wij sinds 1 januari een nieuwe rekenmethode voor het berekenen van de fee bij een geslaagde match.
PZinterim werkt conform het no-cure-no-pay principe hetgeen voor u inhoudt dat er geen kosten verbonden zijn aan onze activiteiten tot dat er sprake is van een match.

Zodra er een arbeidsovereenkomst met de kandidaat is overeengekomen ontvangt u van PZlease een factuur groot 50% van de totale fee. De 2e factuur ( weer 50% van totale fee) wordt verzonden nadat de kandidaat door zijn/haar proeftijd heen is.

Als opdrachtgever kunt u er ook voor kiezen om gedurende de looptijd van de eerste arbeidsovereenkomst met een maximum van 12 maanden en een minimum van 6 maanden, gebruik te maken van ons leaseconcept. U betaalt dan 1/12e per maand of 1/6e per maand van de totale fee. PZlease draagt hierbij grotendeels het financieel risico bij ziekte of disfunctioneren.

Het unieke Leaseconcept

PZlease biedt u een unieke mogelijkheid om het financieel risico bij ongewenst  verloop vrijwel geheel over te nemen.

Zo veilig bent u nog nooit aan personeel gekomen!

Vanaf de startdatum van de kandidaat wordt 1/12e van de factuur per maand in rekening gebracht. Indien de overeenkomst met de kandidaat door welke oorzaak dan ook beëindigd wordt dan stopt ook de facturatie na de maand waarin de activiteiten beëindigd zijn. Ook bij ziekte zullen wij 2 maanden na de eerste ziekmelding de facturatie stoppen. Om het volledig overgenomen risico gedeeltelijk te compenseren zal de in rekening te brengen fee 22% van het jaarsalaris bedragen terwijl bij de keuze voor PZgarant 20% fee in rekening gebracht wordt.

Enkele voordelen om te leasen:

  • U spreidt het financiële risico
  • U spreidt uw betaling
  • Uw vestiging wordt niet in een keer belast
  • PZinterim deelt uw financiële risico
  • Geen discussie over de redenen van beëindiging

De belangrijkste voorwaarde waaraan u dient te voldoen is dat de maandelijkse factuur binnen 10 dagen betaald moet zijn.

 

Het voorspellen van de “klik”-factor met collega’s; daar zijn wij goed in!